MIS105-Quiz05-001

 

True/False

 

                  1.   Electronic money payments on the Internet are the same as Credit Card payments.

ANS: F

 

                  2.   The Internet service which supports the use of a computer remotely is called TELNET.

ANS: T

 

                  3.   In Group mailing techniques, an email needs to be sent with multiple recipients addresses.

ANS: F

 

                  4.   HTTP is the name of the mechanism being utilized for doing a Web Transaction.

ANS: T

 

                             5.   Plug-in technology for a browser let the browser having extended functionality of running non-HTML code.

ANS: T

 

Multiple Choice

 

                  6.   An applet is a program written in _ language.

a.

Visual Basic

c.

Fortran

b.

Java

d.

None of the above

 

ANS: B

 

 

                  7.   The company Awalnet providing Internet connections to the end-users is an example of

a.

Online Service Provider

c.

University

b.

Internet Service Provider

d.

None of the above

 

ANS: A

 

 

                  8.   A Portal is a web site which offers many different

a.

Electronic Services

c.

Animated Advertisements

b.

Downloads

d.

None of the above

 

 

ANS: A

 

 

                  9.   C-TO-C Ecommerce involves _ selling to _

a.

Companies, Customers

b.

Customers, Companies

c.

Customers, Customers

d.

None of the above

 

ANS: C

 

 

                  10.  Email signatures are being used to avoid __

a.

Email frauds

c.

Spam mailing

b.

Email viruses

d.

None of the above

ANS: A